MARVEL NIEUWS ORGANISATOREN EXPOSANTEN LEADSCANNERS EVENT APP
This website in English  Deze website in het Nederlands   

REGRESULT

Marvel's RegResult systeem is het service loket voor de exposant voor alles wat betreft de bezoekersregistratie.  Via een persoonlijke login code kunt u een aantal gegevens inzien of wijzigen.  

UITNODIGEN

Bij veel beurzen en evenementen stelt de organisatie gratis uitnodigingskaarten ter beschikking aan de exposanten. Deze zijn voorzien van unieke registratienummers die gekoppeld zijn aan de exposant. Alle gegevens van uw registraties zijn in te zien en te downloaden via RegResult. U weet precies wie u kunt verwachten en kunt hier proactief op inspelen.

LINK OP UW EIGEN WEBSITE

Met uw bedrijfsunieke registratielink kunnen bezoekers zich direct via uw website aanmelden. Ook kunt u deze link meenemen in een uitnodiging via de email, zodat uw (potentiële) klanten en relaties zich makkelijk en eenvoudig voor een bezoek kunnen registreren. De registratie link kunt u eenvoudig downloaden via RegResult.

PERSOONLIJK WELKOM OP UW REGISTRATIEPAGINA

U kunt de registratiepagina voorzien van een persoonlijke noot. Zodra wordt herkend dat de bezoeker gebruik maakt van uw uitnodiging (met een uitnodigingskaart of via uw eigen website), wordt er een welkomstboodschap zichtbaar.  Standaard is dit een verwijzing naar uw stand, maar u kunt ook uw eigen welkomstboodschap opgeven.  

OPBOUW- EN DEMONTAGEKAARTEN EN EXPOSANTENBADGES

Opbouw- en demontagekaarten evenals toegangsbadges voor uw standmedewerkers of standbouwpersoneel bestelt u eenvoudig via RegResult.  

LEADSCANNERS

Via RegResult kunt u ook de gewenste LEADSCANNER bestellen. Kijk op de pagina Leadscanners voor de uitgebreide beschrijving en de gebruiksaanwijzing!

© Marvel, the Databadge Company B.V. - Disclaimer - Privacy statement - Gedragscode