MARVEL NIEUWS ORGANISATOREN EXPOSANTEN LEAD SCANNERS
This website in English  Deze website in het Nederlands   

NIEUWS ARCHIEF


May 2014: VIV Europe 2014 Utrecht

People from over 100 countries were welcomed with great live violin music while one was led to the registration through an  avenue with fragrant tulips Unique and very Dutch.

Marvel Badge-on-Demand voor kleinere projecten en events

Omdat wij vaak aanvragen kregen van organisatoren van kleine projecten, evenementen en relatiedagen waarvoor geen grootschalig registratiesysteem nodig is, ontwikkelden wij recent een applicatie waarmee op eenvoudige wijze een mooi vormgegeven badge kan worden samengesteld en geprint. Ondanks de eenvoud bij gebruik van het systeem zijn er vele praktische mogelijkheden. Vormgeven en printen (in zwart-wit of kleur) gaat heel snel en er is weinig productafval door het voorgestanste printpapier. Ook zijn diverse kleurcoderingen op de badges mogelijk. Daarnaast biedt de badge ruimte voor een programmavermelding. Eveneens kan gekozen worden voor registratie en printen vooraf of bij binnenkomst van deelnemers. Deze nieuwe toepassing vergemakkelijkt de registratiewerkzaamheden en draagt bij aan een professionele uitstraling van het event!

Nieuwe registratieservices op VIV Asia 2011

In maart reisde het Marvel-team af naar Bangkok voor VIV Asia 2011, georganiseerd door VNU Exhibitions Europe i.s.m. de locale partner NCC Exhibition Organizer. Het was voor ons de tweede keer dat we deze internationale vakbeurs voor innovatieve veehouderij - de prominentste in zijn vakgebied- registreerden. Ter plaatse werkten we met een team van maar liefst 90 Thaise hostesses!

Voor deze editie hebben we het voorregistreren van groepen geïntroduceerd. Dat bleek een schot in de roos. Er zijn vele internationale reisbureaus die groepsreizen organiseren, voor wie dit een belangrijke vereenvoudiging van de werkzaamheden betekende. Ook exposanten hadden de mogelijkheid om klantengroepen te registreren.

Een tweede noviteit op deze editie betrof de zelfregistratie-terminals, waar bezoekers zich met assistentie van een hostess snel en gemakkelijk konden registreren. Het succes hiervan bleek op meerdere fronten: niet alleen werd op deze manier een significante kwaliteitsverbetering in de registratiedata gerealiseerd, maar ook werden de wachttijden voor de registratie geminimaliseerd. Een grote toegevoegde waarde voor de beursbezoekers!

VIV Asia 2011 was een beurs vol records: meer dan 50% groei in het aantal voorregistraties, een bezoekersaantal van 28.978 (plus 39% t.o.v. 2009), een aandeel van 56% in internationale bezoekers en een topwaardering van exposanten (8,1) en bezoekers (8,4). Wij zijn er trots op dat we aan dit geweldige project hebben meegewerkt!

Feestelijke TeleVisie 2011

In april vond in de Homeboxx in Nieuwegein de 15e editie plaats van TeleVisie, dé telecomvakbeurs van Nederland, waar iedereen in de telefoniewereld samen komt om de allernieuwste producten en de trends in mobiele communicatie te zien en beleven. Marvel verzorgt al sinds 2002 de registratie voor deze beurs. Het werd letterlijk een feestje op de eerste beursdag, met een optreden van Ben Saunders en vele andere festiviteiten voor de aanwezige telecomprofessionals. Ook voor de organisatie was dit een buitengewoon geslaagde jubileumeditie, ook weer een flinke stijging in het bezoekersaantal.

The First Look in het Elicium

Sinds lange tijd waren wij weer aanwezig in Amsterdam RAI, en dan meteen maar in het Elicium! Het RAI Elicium bood een bijzonder passend en stijlvol podium aan de internationale vakbeurs The First Look, voor de preview van het nieuwe seizoen in de bruidsmode. Met een borrel voor bezoekers en exposanten op de eerste beursdag 8 mei op Strand Zuid en de verleidelijke versnaperingen op Moederdag kon dit bruidsmodeweekend niet stuk. Dit evenement is ook voor ons een plezier om aan te werken!

Registratie van betaalde congressen

Voor o.a. de congressen DSSH tijdens de vakbeurs Zorg & ICT en Greenbuild tijdens de Internationale Bouwbeurs zorgde Marvel voor de registratie van de congresdeelnemers. Voor deze congressen werd een module voor online betaling ingericht. Hieraan was echter ook een zeer praktische toevoeging gekoppeld, namelijk de mogelijkheid om in één registratiescherm ook collega's en/of groepen aan te melden. Hierbij blijft de individuele registratie geopend, totdat definitief opdracht tot betaling wordt gegeven. Na ontvangst van de betaling ontvangt de registrant de definitieve bevestiging van deelname. Deelnemers gaven hun grote waardering aan voor dit systeem.

HogesnelheidSprinters

Onlangs introduceerden wij nieuwe badgeprinters. Deze zijn niet alleen klein en licht, maar ze hebben een ongekend hoge printsnelheid. Zo maken we het mogelijk om de doorstroom bij de bezoekersregistratie nog verder te optimaliseren. Eigenlijk gaat het om een 'Sprinter': de optimale samenwerking tussen ons snelle 'S'ysteem en de 'printer'....!

GePeBe brengt beursadministratie bij Marvel onder

Voor de jaarlijkse GeschenkPakkettenBeurs die door de Stichting WGDP wordt georganiseerd zorgen wij al jaren voor de bezoekersregistratie, maar wij breiden onze dienstverlening voor de beursorganisatie uit. Vanaf nu lopen alle administratieve functies, o.a. bestellingen, in- en verkoopcorrespondentie en facturering via Marvel. Ook zorgen wij voor de telefonische service voor alle zaken die betrekking hebben op de beurs.

Marvel scanners op VMware Forum 2011

VMware, wereldwijd marktleider op gebied van virtualisatie en cloud-infrastructuur, en zijn partners verzorgden presentaties en informatiesessies voor klanten op het corporate event VMware Forum. Centraal stond het geven van praktische informatie aan deelnemers over het optimaliseren van IT-infrastructuur en cloud computing. Voor de soepele registratie van deelnemers en presentatiesessies werden de snelle scanners van Marvel ingezet.

Introductie Databadge Readers op Modatex

Exposanten op Modatex fashion fair in Essen (Duitsland) maakten voor het eerst kennis met onze Databadge Reader. Zij ontdekten dat dit een bijzonder praktisch instrument is om bezoekersgegevens snel en efficiënt vast te leggen. De reacties waren dan ook uitsluitend positief: de exposanten gaven een waardering van een dikke 8.

Zelfregistratie bevalt goed

In het najaar van 2009 introduceerden wij zelfregistratie op diverse beurzen. Bezoekers vinden het systeem toegankelijk en comfortabel. Ze zijn dus enthousiast en dat geldt ook voor de beursorganisaties.


Ook naar de U.K.?

Wij zijn al actief over de landsgrenzen (naast Europa zelfs ook Azië), maar misschien gaan we binnenkort ook Het Kanaal over! Wij pitchen momenteel voor een opdracht van een grote Engelse organisatie om hun beurzen in Engeland te registreren. Wij houden u op de hoogte!

Najaarseditie Paper & Convenience Show - 19 t/m 21 september 2010 - Autotron, Rosmalen

Dit geslaagde vakevenement voor de kantoorvakhandel registreren wij twee keer per jaar met enorm veel plezier. Het is binnenkort weer 'showtime' in Rosmalen!

Machtig kwartet: de Industriele Week - 5 t/m 8 oktober 2010 - Jaarbeurs Utrecht

Vier beurzen onder één dak: Macropak, Aandrijftechniek, Industrial Processing en Industry & Automation. Samen vormen ze de Industriële Week.

Nieuw in het najaar: Studiebeurs 2010 - 4 t/m 16 oktober 2010 - Jaarbeurs Utrecht

Voor de StudieBeurs zijn wij in opdracht van VNU Exhibitions de uitdaging aangegaan om een volledig tailormade registratiesysteem in te richten, inclusief een gedetailleerd betalingssysteem. Zo kunnen bijvoorbeeld decanen ook hun groepen eenvoudig aanmelden.

Nieuw: KindVak - 4 t/m 6 november 2010 - Brabanthallen, Den Bosch

Dit jaar verzorgen wij voor het eerst met veel plezier de registratie van dit dynamische vakevenement voor de kinderopvang!

Naar Brussel voor Elektrotechniek - 17 t/m 19 november 2010 - Tour & Taxis, Brussel

Elektrotechniek heeft een buitenlands zusje gekregen. In het Brusselse Tour & Taxis vindt dit jaar voor de eerste keer Elektrotechniek België plaats en wij zijn er op deze nieuwe locatie graag bij!

Onderwijskanjer NOT 2011 - 25 t/m 29 januari 2011 - Jaarbeurs Utrecht

De NOT bewijst zich opnieuw als het grootste onderwijsevenement van Nederland. Wij registreren deze beurs alweer voor de derde editie met veel plezier!

Bouwen in Utrecht - 7 t/m 12 februari 2011 - Jaarbeurs Utrecht

In 2011 weer terug van 2 jaar weggeweest: de Internationale Bouwbeurs. Wij bouwen natuurlijk graag mee - op onze eigen manier! Tegelijkertijd met de Bouwbeurs verzorgen wij de registratie voor Material Xperience en Bouw & ICT.


Back to Bangkok voor VIV Asia - 9 t/m 11 maart 2011 - BITEC, Bangkok, Thailand

In 2009 registreerden wij VIV Asia voor het eerst en we gaan in 2011 opnieuw naar het BITEC in Bangkok! VIV Asia is met ruim 20.000 bezoekers uit 93 landen in Azië niet alleen de grootste, maar vooral de meest toonaangevende vakbeurs voor de innovatieve veehouderij. Tijdens de beurs worden ook conferenties en seminars georganiseerd. Nieuw in 2011 is het side-event Aquatic Asia.


NIEUW IN 2010

3-in-1 in Ahoy Rotterdam: Gevel, Licht & Architectuur en Greenbuild 2010 - 27 t/m 29 januari 2010

Marvel registreert in Rotterdam dit toptrio vakbeurzen voor o.a. architecten, ontwerpers, adviseurs, aannemers en installateurs die een compleet podium vinden van alles wat er wordt aangeboden op hun vakgebied. Beleving, design, duurzaam en energiebesparend bouwen; alles komt aan bod.

GéPéBé 2010 - 2 t/m 4 maart 2010 - Autotron Rosmalen

De enige echte Geschenkpakkettenbeurs in Nederland wordt door ons geregistreerd! De organisatie van deze succesvolle beurs waarop vele aanbieders in food en non-food zich presenteren, is in handen van de vereniging WGDP u.a.

Viv Europe 2010 - 20 t/m 22 april 2010 - Jaarbeurs Utrecht

In navolging van onze 'eerste VIV', VIV Asia 2009 in Bangkok, kunnen we trots melden dat we ook VIV Europe in 2010 zullen registreren. Nu een heel stuk dichter bij huis, in de Jaarbeurs Utrecht, maar wel met bezoekers uit werkelijk alle uithoeken van de wereld, maar liefst zo'n 125 landen. Een mooie internationale uitdaging, die ons prima past!

SUCCESSEN IN 2009

Met Ocean Media Europe door

Voor Ocean Media registreerden wij in een korte tijd achter elkaar de bruidsmodevakbeurzen Sposatex Fashion Fair (Houten, 7 t/m 9 juni), Slubnatex Fashion Fair (Warschau, Polen, 14 t/m 16 juni) en Modatex Fashion Fair (Essen, Duitsland, 4 t/m 7 juli). Van 1 t/m 3 juli registreerden we de eerste editie van '5 elements.berlin'- de beurs voor lingerie, bad- en sportmode in fashion hot spot Berlijn. Vanaf dit jaar wordt registratie voor bezoekers van de Duitse beurzen verplicht gesteld. De beursorganisatie wil de exposanten zo een volledig beeld kunnen geven van de bezoekers. Vanaf nu zullen alle Ocean Media beurzen worden geregistreerd: door Marvel!

NIEUW IN 2009

Paper & Convenience Show 2009 - 4 t/m 6 oktober 2009 - Autotron Rosmalen

 De Paper & Convenience Show is een splinternieuw vakbeursconcept voor de boekhandel, kantoorvakhandel, tabaks- en gemakswinkels, hobbywinkels, souvenirzaken en de betere gift- en kinderwinkels. Wij stappen vanzelfsprekend graag in bij deze noviteit in beurzenland!

VSK Belgie 2009 - 19 t/m 21 november 2009 - Tour & Taxis, Brussel

De eerste editie van deze Belgische vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatregeling en koudetechniek richt zich specifiek op de installatiesector. VSK België is het zusje van het succesvolle Nederlandse concept dat al diverse edities door ons wordt geregistreerd.

Geo-info Xchange 2009 - 2 en 3 november 2009 - Jaarbeurs Utrecht

Geo-Info Xchange is het platform voor geoproducten, toepassingen en diensten in Nederland en is het toonaangevende evenement voor iedereen die professioneel actief is in de geo-markt.
Het GIN Congres vindt gelijktijdig met de beurs plaats. De beurs richt zich op ingenieurs, landmeetkundigen en op professionals in de commerciële geo-informatie industrie.

Juli 2009: Vacature

Marvel zoekt enthousiaste ICT collega met kennis open source software die zowel op kantoor als op de diverse binnen-en buitenlandse beurzen gaat werken

Juni 2009: Najaarsbeurzen 2009 / voorjaarsbeurzen 2010

Momenteel zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de onderstaande najaarsbeurzen 2009 en voorjaarsbeurzen 2010: 

2009

  • Elektrotechniek   
  • Food Week
  • Infosecurity.nl
  • Logistica en ICT & Logistiek
  • Industrie & ICT
  • VSK Belgie  

2010

  • VSK Nederland
  • Elektrotechniek België  

Mei 2009: Zomerbeurzen

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarin we toch wel van een korte "zomerstop" konden spreken, gaan deze zomer de beurzen en congressen gewoon door. Voor de beursorganisator Ocean Media verzorgen wij de registratie van Sposatex Fashion Fair in Nieuwegein, Modatex in Essen, Slubnatex  in Warchau en 5Elements in Berlijn.   

Maart 2009: Marvel in Bangkok

- Beurs:   VIV Asia 2009, 11-13 maart  
- Opdrachtgever: VNU Exhibitions Europe  
- Aantal bezoekers : ruim 20.000 uit 93 landen  

September 2008: Zo druk gehad waardoor nieuwtjes erbij ingeschoten zijn

September 2007: Dynamisch beursseizoen voor Marvel

Het beursseizoen winter 2007/ voorjaar 2008 is alweer in volle gang en Marvel is zeer verheugd over een agenda met aanzienlijke vakbeurzen en congressen waaronder in het najaar van 2007:

 - Elektrotechniek, de Fitnessvakdagen, Infosecurity.nl, Linux World, Storage Expo, ICT&Logistiek en Industry en ICT

 en in het voorjaar van 2008:  

- Geveltotaal & Licht en Architectuur, VSK, de congressen MBO Centraal en VO Centraal, ESEF en Techni-Show en Support

Maart 2007: Exposanten Bouwbeurs 2007 zeer tevreden over de Marvel Databadge Reader op de stand!

Uit een onder exposanten van de Bouwbeurs 2007 gehouden enquete gaf maar liefst  88% van de exposanten te kennen dat zij het gebruik van de Databadge Reader waardeerden met goed en uitstekend! Een score om trots op te zijn.  

Inclusief no-show werden meer dan 130.000 vakbezoekers volledig geregistreerd. Voor Marvel een nieuw persoonlijk record.

Februari 2007: NOT 2007 zeer succesvol

Maar liefst een ruime 58.000 bezoekers wisten de weg naar de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) in de Utrechtse Jaarbeurs te vinden. Een aantal ruim boven de verwachting. Marvel heeft  voor het eerst de registratie voor de NOT verzorgd.

Juli 2006: Marvel sluit samenwerkingscontract met registratiebedrijf in U.K.

Het Britse registratiebedrijf Blaxx Ltd. en Marvel zijn een samenwerkingscontract aangegaan voor 3 jaar.  Blaxx zal voor het registreren van haar  beurzen gebruik maken van de registratiesoftware van Marvel.  Joint Managing Director Dave Baldwin zegt hierover: "Using this hugely robust and sophisticated system gives us the capability to handle the biggest exhibitions in the UK". 

Tevens zal Blaxx de exposanten van haar beurzen voorzien van de nieuwe Marvel Databadge Readers in plaats van handscanners. Joint managing director Emma Eveleigh : "Exhibitors want instant access to their sales leads in both hard copy and electronic format".

Een aantal van Blaxx' opdrachtgevers organiseren ook evenementen in de Benelux. Marvel zal voor deze beurzen de on-site services  (personeel en hardware) en technische assistentie leveren. Strategisch is dit een goede oplossing aangezien Blaxx op deze manier voor haar opdrachtgevers aanzienlijk op de kosten bespaart!   

Maart 2006: Uitbreiding aantal Marvel Databadge Reader naar 1000 stuks!

Tijdens de Industriële Week van 2006 en tijdens de Internationale Bouwbeurs begin 2007, beiden georganiseerd door VNU Exhibitions Europe,  zullen naar verwachting ruim 900 exposanten per beurs voorzien worden van een Marvel Databadge Reader.  Reden voor Marvel om in de zomer van 2006  haar voorraad uit te breiden naar 1000 readers.  

April 2005: Marvel / VNU Exhibitions FKM gecertificieerd

Na een systeem audit door Ernst & Young is geconstateerd dat het registratiesysteem van Marvel zoals het is geimplementeerd op de beurzen van VNU Exhibitions Europe, voldoet aan de Duitse FKM regels. Dit betekent dat de door Marvel geproduceerde bezoekcijfers verwerkt kunnen worden in de FKM (Gesellschaft zur Freiwilligen Kontrolle von Messe- und Ausstellungszahlen) audit die per beurs wordt uitgevoerd.   

Maart 2005: Marvel Databadge Readers naar Las Vegas!

Sinds de introductie in het voorjaar van 2004 van het nieuw ontwikkelde lead retrieval systeem van Marvel, de Databadge Reader, hebben duizenden exposanten in Nederland en België hiervan al naar tevredenheid gebruik gemaakt. Nu zullen ook  exposanten uit de VS kennis kunnen maken met dit nieuwe systeem: op de  AIA 2005 National Convention and Design Expo (19-21 Mei) te Las Vegas zullen ruim 700 exposanten worden voorzien van een Databadge Reader .   

Maart 2005: Introductie bezoeker registratiesysteem Internationale Bouwbeurs succesvol

De Internationale Bouwbeurs, de grootste vakbeurs van de Benelux (gehouden 21 t/m 26 maart 2005 -Jaarbeurs Utrecht), georganiseerd door VNU Exhibitions Europe, heeft dit jaar voor het eerst een bezoekers- registratiesysteem ingevoerd. Meer dan 100.000 bezoekers werden met succes geregistreerd. Ruim driekwart van de exposanten waardeerden de invoering van het systeem met goed of uitstekend! 

© Marvel, the Databadge Company B.V. - Disclaimer - Privacy statement - Gedragscode